Laptopurile de la Apple sunt foarte bune, doar ca sunt foarte scumpe, au performante bune, o buna calitate a ecranului, durata de viata a bateriei buna, sunt elegant si usoare, doar ca nu sunt accesibile pentru oricine. Deci daca te gandeai sa iti cumperi un MacBook Pro doar ca bugetul tau e mai restrans, exista unele modele de laptopuri care reprezinta o buna alternativa pentru MacBook Pro. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos. 

HP Spectre x360 costa 850 de dolari si are o durata de viata a bateriei mai mare decat cea a MacBook Pro de 13 inci, este un laptop 2 in 1 si este potrivit atat pentru munca, dar si pentru jocuri. Ruleaza Windows 10 Home 64, este alimentat de un procesor Intel Core i5 de a 10-a generatie si are un spatiu de stocare de 256 GB.

Lenovo Yoga C940 costa 1091 dolari, este putin mai mare decat un MacBook Pro de 13 inci, este mai rapid, mai atractiv si are o serie de functii interesante si utile. Se poate folosi si ca tableta, ceea ce MacBook Pro nu poate oferi. 

Dell XPS 17 9700 costa 2.940 de dolari are un ecran 4K si nu este la fel de reflectorizant ca un ecran OLED. Ofera mai mult control asupra setarilor ecranului, are 2 porturi Thunderbolt 3, este mai greu decat un MacBook, dar nu cu mult. Durata de viata a bateriei nu este punctul forte al laptopului.

Razer Blade Stealth costa 1.400 de dolari este alternativa potrivita pentru MacBook Pro de 13 inci in ceea ce priveste designul, dimensiunea si greutatea. Grafica este gestionata de GeForce GTX 1650 Ti ce ofera performante foarte bune. 

Dell XPs 13 costa 1.000 de dolari si este un laptop ideal pentru cei care trebuie sa il transporte, pentru ca este mic si usor, are un ecran de 13,3 inci, ofera performante foarte bune si durata de viata a bateriei este una foarte buna. Se incarca prin USB-C, are un slot pentru un card de memorie si o mufa pentru casti. 

Chromebook Lenovo IdeaPAd Flex 5 costa 385 de dolari si seamana destul de mult cu un MacBook Pro. Are un ecran de 14 inci, este 2 in 1, este elegant si ruleaza Chrome OS si tot ceea ce faci este salvat in cloud.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti un MacBook Pro doar ca bugetul tau indica altceva, poate ca ar trebui ca macar sa iei in considerare si alte alternative pentru un MacBook Pro, pentru ca unele laptopuri sunt chiar mai bune decat el. Modelele anterioare reprezinta cele mai bune alternative pentru laptopul de la Apple.