iPhone SE 2020 a fost unul dinre cele mai atractive si interesante telefoane ale anului si multi utilizatori au fost incantati sa aiba un telefon mic, ieftin, dar puternic si cu unele dintre cele mai bune performante si un hardware bun si software bun al camerelor. Tocmai de aceea, utilizatorii doresc sa redava un alt model de iPhone SE si anul acesta si acest lucru este posibil sa se intample. S-au auzit cateva zvonuri despre acest telefon si utilizatorii au facut o lista de specificatii pe care doresc sa le vada in continuare.

iPhone SE 2020 s-a lansat in aprilie, ceea ce inseamna ca si iPhone SE 3 este posibil sa apara tot in aprilie. Dar, exista si zvonuri cu privire la faptul ca nu va fi un iPhone SE 3, pentru ca se va continua linia de iPhone Mini. Alte zvonuri spun ca se va lansa o versiune mai accesibila si 4G a iPhone 12. Cat despre pret, avand in vedere ca iPhone SE 2020 a avut un pret initial de 399 de dolari, iPhone SE 3 este posibil sa aiba un pret asemanantor cu acesta.

iPhone SE 3 este posibil sa iba un ecran mai mare decat SE 2020, deci in loc de 4,7 inci sa fie de 5,5 inci sau chiar de 6,1 inci. Pentru ca SE 2020 a avut procesorul de la iPhone 11, iPhone SE 3 este posibil sa aiba procesorul A14 Bionic de la iPhone 12.

Utilizatorii doresc sa vada un design mai modern al iPhone SE 3, tocmai pentru ca SE 2020 avea acel design mai vechi decat celelalte modele noi de iPhone. Deci, ar fi de dorit sa nu mai exista niciun buton Home si ramele sa fie mai mici.

iPhone SE 2020 a primit un ecran LCD cu o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, deci iPhone SE 3 se doreste sa aiba un ecran OLED cu o rezolutie mai mare, pentru ca unele telefoane de gama medie de la alte companii au un panou OLED. 

Durata de viata a bateriei ar trebui sa fie mai mare. iPhone SE 2020 are o baterie de 1.821 mAh, fiind destul de mica.

iPhone SE 2020 a avut succes pentru ca este mic si ieftin, deci si iPhone SE 3 se doreste sa ramana la fel.

Chiar daca este o camera foarte buna pe care iPhone SE 2020 a primit-o, ar fi de dorit ca iPhone SE 3 sa aiba mai multe camere de spate.

Pentru ca seria iPhone 12 a primit suportul 5G, se doreste ca si iPhone SE 3 sa aiba conectivitate 5G.

Asadar, daca ai fost incantat de iPhone SE 2020 si ai vrea sa vezi si o continuare a modelului, inca nu este nimic sigur daca se va lansa sau nu, dar cu siguranta vom afla.