Daca esti un pasionat de fitness si ai dori ca in acest an sa iti cumperi un tracker pentru fitness, doar ca nu sti de la ce firma, ce model ar fi mai potrivit pentru tine, ar trebui sa ramai cu ochii pe randurile de mai jos. Exista o serie de modele de trackere de fitness pe piata, dar fiecare are cate ceva special, ceva diferit. Voi descrie unele dintre cele mai bune model de trackere de fitness pentru acest an.

Fitbit Charge 4 costa 199 de lire sterline, are GPS, deci nu va trebui sa iti iei telefonul cu tine la alergare sau la plimbare, doar ca utilizarea GPS-ului va duce la o scadere a duratei de viata a bateriei. Ceasul poate sa monitorizeze ritmul cardiac, poate chiar oferi alerte cu privire la ritmul cardiac, ofera informatii cu privire la rezultatele antrenamentelor ce se pot vedea din aplicatie. Are Fitbit Pay, deci poti efectua plati cu ceasul. Pentru ca are un ecran mic, este mai dificil de vizualizat. 

Garmin Forerunner 945 costa 479 de lire sterline si este cel mai bun tracker de fitness, doar ca este foarte scump. Este dotat cu intregul set al GPS-ului, poate detecta eventuale incidente si va emite alerte. Numara pasii, urmareste somnul, urmareste antrenamentul, are o serie de functii utile. Se pot verifica si notificarile, are si un player de muzica, iar durata de viata a bateriei este de pana la 2 saptamani.

Apple Watch Seria 6 costa 379 de lire sterline, are cea mai recenta actualizare watchOS, ofera multe exercitii, chiar si dans si antrenament de baza. Poate urmari somnul, masura nivelul de oxigen din sange, ritmul cardiac. Poate emite alerte in cazul in care detecteaza un sunet foarte puternic care poate dauna auzului. 

Fitbit Inspire 2 costa 89 de lire sterline, se gaseste in 3 culori, are o luminozitate mai mare, poate sa numere pasii, sa masoare ritmul cardiac, sa urmareasca somnul. Exista o serie de antrenamente pe care le poate oferi, chiar si inot. Din pacate nu are GPS. 

Garmin Vivosmart 4 costa 100 de lire sterline, este un ceas ce are o curea foarte subtire, poate sa numere pasii, emite alerte de inactivitate, poate sa urmareasca somnul si ofera sfaturi pentru un somn mai bun. Poate sa masoare ritmul cardiac si urmareste stresul, iar functia Body Battery iti spune daca ai suficienta energie pentru un antrenament mai greu.Are GPS incorporat, iar durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile.

Prin urmare, acestea sunt unele dintre cele mai bune trackere de fitness pentru 2021, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar il poti alege pe cel care are functiile pe care ti le doresti si de care ai nevoie.