Cyber Monday este o campania ce a venit in continuarea campaniei de Black Friday, astfel ca se mai gasesc produse la reducere, doar ca reducerile nu sunt la fel de mari ca de Black Friday. Pentru a afla care sunt dispozitivele reduse de Cyber Monday, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

IPad Air costa 673 de lire sterline, economisind 36 de lire. Desi este un model Air, are aproape toate specificatiile si functiile pe care le are si Pro, care este mai scump. Este dotat cu cipul nou Apple A14, are o memorie de 64 GB. 

Castile wireless Urbanista London costa 79 de lire sterline si poti economisi 50 de lire. Au functia de eliminare a zgomotului, calitatea sunetului este destul de buna si sunt rezistente la apa, au IPX4, iar durata de viata a bateriei este de pana la 5 ore si chiar daca nu este cea mai buna, carcasa mai asigura inca 25 de ore.

Blink Outdoor costa 110 lire sterline si poti sa economisesti 70 de lire. Este un sistem de securitate inteligent, este dotat cu Alexa, este usor de configurat, inregistreaza la o rezolutie de 1080 pixeli si are un camp vizual de 110 grade.

Oppo Find X2 Pro costa 799 de lire sterline, reusind sa economisesti 200 de lire. Are un ecran mare de 6,7 inci, este dotat cu un procesor Qualcomm, are o durata lunga de viata a bateriei, iar zoom-ul este de pana la 5x. 

Razer Blade 15 costa 1,099 de lire sterline, fiind redus cu 300 de lire. Este un laptop potrivit pentru jocuri, are o putere foarte mare, este dotat cu un procesor Intel Core i7 si o placa grafica Nvidia GeForce 1660 Ti, alaturi de o memorie RAM de 16 GB. Are un ecran cu o rezolutie de 1080 pixeli si o rata de actualizare de 144 Hz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro costa 159 de lire sterline si poti economisi 90 de lire. Este protejat de Gorilla Glass atat pe fata, cat si pe spate, este alimentat de procesorul Qualcomm 720G, are o baterie de 5.020 mAh si are incarcare rapida. Camera este foarte buna si are si modul de noapte.

Fitbit Inspire HR costa 60 de lire sterline, economisind 17 lire. Durata de viata a bateriei este de pana la 5 zile, este rezistent la apa, deci este potrivit pentru inot, poate sa masoare ritmul cardiac, numara pasii si urmareste somnul.

Huawei Matebook 14 costa 689 de lire sterline, economisind 60 de lire. Acest model a fost lansat recent, este subtire si usor, este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 4600H, deci este puternic, are peformante foarte bune. Este elegant si construit din aluminiu.

Asadar, acestea sunt cateva dintre dispozitivele reduse de Cyber Monday, doar ca reducerile nu sunt la fel de mari ca de Black Friday.