Nu mai dureaza mult timp pana cand Black Friday va incepe, dar unele firme prefera sa aduca oferte de Black Friday pe tot parcursul lunii noiembrie, precum Walmart care are campania de Black Friday in desfasurare, iar Amazon ofera reduceri pentru a concura cu Prime Day. Dar acum apare intrebarea daca fix in ziua de Black Friday vor fi reduceri mai mari decat in alte saptamani de reduceri ale campaniei? Ei bine, exista sanse sa fie reduceri mai mari, dar si sa nu fie mai mari. Amazon si-a lansat de curand dispozitive noi, precum Echo Dot 4, Echo Show 10 si Eero 6 Mesh, dar cel mai posibil ca aceste dispozitive sa nu fie la reducere. Cu toate acestea, Amazon are la reducere o serie de dispozitive, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, urmareste prezentarea de mai jos. 

Echo Buds costa 80 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari. Sunt mult mai ieftini decat AirPods de la Apple, care nici nu sunt rezistente la transpiratie si nu au nici functia de anulare a zgomotului, dar castile de la Amazon contin ambele specificatii.

Echo Show 5 costa 45 de dolari si poti sa economisesti tot 45 de dolari, astfel ca acest produs este la jumatate de pret. Este potrivit pentru vizionarea videoclipurilor, pentru o alarma inteligenta si are cel mai mic afisaj de la Amazon.

Echo Show 8 costa 65 de dolari si, precum Show 5, este si el redus la jumatate de pret. Este mai mare decat modelul de sus si poate face exact acelelasi lucruri, dar este mai potrivit in bucatarie, poate afisa retete, sa spuna urmatorii pasi. 

Echo Auto costa 20 de dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Este un dispozitiv mic care este dotat cu Alexa si poate sa redea muzica si sa vorbeasca cu tine, in plus este si un dispozitiv bune de protectie, pentru ca poate trimite alarme in cazul in care cineva iti vandalizeaza masina. 

Echo Dot de-a treia generatie costa 19 dolari si poti sa economisesti 21 de dolari, nu are noul design sferic, dar este inca un difuzor bun. 

Ring Video Doorbell 3 Plus costa 170 de dolari si economisesti 150 de dolari si vei primi Echo Show 5 cu doar 10 dolari.

Echo Flex costa 10 dolari si economisesti 15 dolari, este un dispozitiv inteligent si mic, poate fi ceas LED, senzor de miscare sau veioza. 

Acestea fiind spuse, daca te intereseaza produsele de la Amazon, intra pe site-ul lor pentru ca au active multe reduceri la multe dispozitive Echo si mai bine le cumperi acum decat sa astepti pana la ziua de Black Friday, pentru ca poti avea surpriza sa nu mai fie pe stoc si sa nu mai fie reduse.