Din cauza coronavirusului multe locatii au fost inchise, printre care se numara si salile de gimnastica unde obisnuiai sa mergi. Ce poti faci in aceasta situatie, mai ales ca nu vrei sa stai acasa degeaba si vrei sa iti continui exercitiile? Ei bine, poti sa faci exercitii si de acasa nu trebuie neaparat sa mergi la sala. In randurile de mai jos voi da cateva exemple de aplicatii de exercitii pe care le poti face de acasa.

O varianta este sa te uiti la vidoclipuri pe anumite aplicatii in care antrenori arata ce exercitii trebuie sa faci. Vei face exercitiile in acelasi timp cu ei, iar ele dureaza cam 25-45 de minute. Ai nevoie de echipamentul tau de fitness si de cateva instrumente. Poti sa faci exercitii de yoga, antrenamentul de intensitate mare, medie, pilates si exercitii la bara. 

Peloton este o aplicatie gratuita in prima luna dupa care trebuie sa platesti 13 dolari pe luna si include videoclipuri de yoga, forta, meditatie, cardio.

CorePower este o sala, dar care are si optiuni online. Se adauga saptamanal videoclipuri noi de yoga si meditatie. Compania ofera online cursuri gratuite de yoga pana la 30 martie cu posibilitate de prelungire. 

Nike Training Club este o aplicatie gratuita care are o varietate de videoclipuri cu antrenamente pe care le poti face acasa. Necesar este sa ai acces la un echipament de fitness astfel incat sa realizezi exercitiile cu usurinta. 

Body Pump este administrata de Les Mills care ofera cursuri de yoga, box si dansuri. Acestea sunt gratuite timp de o luna, dupa care pretul este de 14,99 dolari pe luna.

Blogilates ofera clase de tonifiere de pilates. Aplicatia are un buton numit carantina de 14 zile si acolo sunt diferite exercitii pentru cei izolati. 

Barry este o sala de gimnastica renumita, care de asemenea si-a inchis localul, dar are si o aplicatie unde se posteaza doua antrenamente noi pe zi, unul care necesita echipament de fitness si unul care nu necesita. 

Daca vrei sa faci exercitii, dar totusi nu ai echipamentul necesar, exista cateva elemente din casa care te pot ajuta. In unele situatii, cateva instrumente pot fi necesare si daca nu le ai prin casa le poti comanda. De exemplu ganterele. Sunt destul de necesare si daca nu le ai poti sa le comanzi de pe Amazon. Un covoras de antrenament este necesar in functie de tipul de exercitii, dar poate fi folosit si covorul pe care il ai in camera. 

Acestea fiind spuse, daca obisnuiai sa mergi la sala si acum nu mai poti pentru ca este inchisa, tot ce ai nevoie este sa te uiti la videoclipurile de pe acele aplicatii pentru a-ti continua antrenamentul zilnic.