Pana acum, laptopurile mai ieftine erau mai slabe, lente, nu aveau putere asa de mare, sarcinile mai complexe erau realizate cu greu, dar acum laptopurile mai ieftine nu mai sunt de calitate asa de slaba. Cand ai nevoie de un laptop dar nu ai un buget ata de mare pentru un laptop mai scump, sa stii ca sunt cateva modele de gama medie care sunt bune, precum laptopuri Windows sau Chromebook. Pentru a afla care sunt cele mai bune laptopuri sub 500 de lire sterline, urmareste randurile de mai jos. 

HP 15-da0047na costa 449 lire sterline. Are un procesor Intel Core i3, ceea ce inseamna ca are cele mai noi cipuri Intel. Nu este potrivit pentru editarea fotografiilor, creare de videoclipuri. Are 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 128 GB. Este potrivit pentru multitasking, are Windows 10 si se descurca bine cu sarcinile mai complexe. Durata de viata a bateriei este de doar 6 ore. Are un ecran Full HD de 15,6 inci, este potrivit pentru filme. Acer CB3-431 este un Chromebook si se poate transporta cu usurinta, mai ales ca este foarte usor avand o carcasa de aluminiu. Are 4 GB memorie RAM si un Intel Celeron. Nu este un cip prea puternic, dar este suficient pentru a-ti rezolva diverse activitati. Are un ecran Full HD, durata de viata a bateriei de 12 ore si costa doar 250 de lire sterline. 

Acer Aspire 3 este un laptop care are ecran Full HD de 15,6 inci, un cip Core i3 cu 2 nuclee, memorie RAM de 4 GB si spatiu de stocare de 128 GB. Difuzoarele nu sunt asa de bune, iar durata de viata a bateriei nu este atat de mare. Acest model costa 379 de lire. Daca vrei o versiune mai buna, cu un Core i5, acesta costa 499 de lire, iar pentru un Core i7 trebuie sa platesti 599 de lire. 

HP Pavilion x360 14-cd0520sa costa 479 de lire sterline. Poate fi utilizat atat ca laptop, cat si ca tableta. Are un procesor Intel Pentium dual-core, o memorie RAM de 4 GB si un hard disk de 1TB. Sunt si modele mai scumpe care au procesoare mai bune, precum Core i3 si Core i5, memorie RAM si spatiu de stocare mai mare. 

Asus VivoBook 15 costa 500 de lire sterline, are un procesor Intel Core i5 cu 4 nuclee, memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. Are 3 porturi USB si o conexiune USB-C. Ecranul are rezolutie Full HD, dar contrastul este destul de slab. 

Prin urmare, daca ai nevoie de un laptop, dar nu ai un buget atat de mare, exista si laptopuri ieftine care sunt destul de bune, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca te vei alege cu un laptop foarte slab.