Aceasta toamna a fost una foarte importanta pentru fanii Apple, pentru ca s-au lansat cele mai noi iPad-uri, Air si cel de-a 8-a generatie si noul Apple Watch Seria 6. Dar pe langa acestea, a mai fost lansat si serviciul Apple One. Acest pachet, va imbina toate celelalte care necesitau un abonament, precum Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple New Plus, iCloud. Apple a mai lansat si un alt serviciu nou, numit Fitness Plus. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Apple One, precum pret, planuri, servicii disponibile, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Apple One este un serviciu care imbina toate abonamentele de la Apple intr-unul singur, astfel ca nu vei mai fi nevoit sa platesti mai multe abonamente, ci doar unul singur. Este asemanator cu serviciul Amazon Prime. Dar, daca tu ai un singur abonament, de exemplu, Apple TV Plus, nu esti nevoit sa iti faci un abonament la Apple One, ci poti sa platesti in continuare abonamentul de 5 dolari lunar la Apple TV Plus, pentru ca este mai rentabil. 

Apple One va fi disponibil in aceasta toamna, doar ca inca nu se cunoaste data exacta cand se va putea utiliza. 

Apple One are mai multe planuri de abonamente, care variaza de la 15 dolari la 30 de dolari pe luna, dar toate au o perioada de proba gratuita de 30 de zile. Exista 3 planuri diferite, in functie de cate persoane se vor folosi de abonament si cantitatea de iCloud ocupata. Primul abonamente este cel individual care costa 15 dolari pe luna pentru 4 servicii: Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple Music si 50 GB de stocare de iCloud. Cel de-al doilea plan este cel de familia care costa 20 de dolari pe luna si ofera tot 4 servicii, dar pentru 6 persoane: Apple Arcade, Apple Music, Apple TV Plus si 200 GB stocare in iCloud. Cel de-al treilea plan este premium si costa 30 de dolari pe luna si are 6 servicii pentru 6 persoane: Apple Music, Apple Arcade, Apple News Plus, Apple Fitness Plus si 2 TB de iCloud. 

Se merita sa iti faci unul dintre cele 3 abonamente la Apple One in functie de cate servicii folosesti des. Daca ar trebui sa iti faci cateva un aboanament la cele 4 servicii, te-ai costa minim 40 de dolari, asa ca, pana si planul premium isi merita banii. Apple spune ca, planul individual aduce economii de 6 dolari lunar, cel de familia 8 dolari si cel premium 25 de dolari pe luna. 

Acestea fiind spuse, Apple One este un nou serviciu pe care Apple l-a anuntat la lansarea dispozitivelor sale noi si este creat cu scopul de a economisi banii pe care ii cheltuiesti lunar pe abonamente la serviciile Apple.